Dieta Ketogjenike dhe Bimët Shkretinore për Luftimin e Kancerit

2019-11-23T14:12:33+04:00May 17th, 2019|Kanceri|

Dieta Ketogjenike dhe Bimët Shkretinore për Luftimin e Kancerit   Kanceri nuk largohet shpejt, prandaj pacientët duhet të fillojnë të marrin përgjegjësinë për shëndetin e tyre, dhe të jenë më hezitues për të ndjekur terapitë tradicionale të kancerit. Nëse dikush