Strategjitë e Agjërimit për trajtimin e Kancerit

2019-05-11T13:30:24+04:00May 10th, 2019|Arti Jetës, Kanceri|

Strategjitë e Agjërimit për Trajtimin Natyral të Kancerit   Agjërimi Fetar dhe Agjërimi Mjekësor Agjërim do të thotë të ndalohesh nga diçka, që kryesisht ka të bëjë me ndalimin nga ngrënia e pirja për një periudhë të caktuar kohore. Edhe