UDHËZUES MJEKËSOR PËR TË SËMURIN NË MUAJIN E RAMAZANIT

2019-05-03T15:25:14+04:00May 3rd, 2019|Arti Jetës, Të ndryshme|

UDHËZUES MJEKËSOR PËR TË SËMURIN NË MUAJIN E RAMAZANIT Dr. Hasan Shemsi Basha Me hyrjen e muajit të begatë të Ramazanit për çdo vit, shumë të sëmurë pyesin nëse munden të agjërojnë apo jo, dhe nëse agjërimi i Ramazanit do