Lëndë kancerogjene në pijet komerciale të Portokallit

2019-05-02T00:04:54+04:00May 2nd, 2019|Ushqimi|

Lëndë Kimike të lidhura me kancerin janë zbuluar në pijet komerciale të portokallit   Pse glyphosate (herbicid) përfundon në ushqimin tonë?? Është konfuze që shumë organizata shpenzojnë aq shumë kohë dhe burime për ngritjen e të ardhurave për informatat rreth