Shenjat paralajmëruese të depresionit

2019-04-24T15:56:38+04:00April 24th, 2019|Arti Jetës, Nervore Mendore|

Shenjat paralajmëruese të depresionit që nuk duhet t’i injoroni   Depresioni, i njohur gjithashtu edhe si depresioni klinik dhe çrregullimi depresiv madhor (MDD), është një nga çrregullimet më të shumta i kohëve të sotme. Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH),