KANCERI I MËLÇISË

2019-04-20T15:19:08+04:00April 21st, 2019|Kanceri, Mëlçia Hepatiti|

KANCERI I MËLÇISË; SIMPTOMAT, SHKAQET, FAKTORET E RREZIKUT, TRAJTIMI NATYRAL PROFESIONAL    Kanceri nuk është një sëmundje e vetme me një shkak të vetëm dhe që trajtohet me një lloj të vetëm trajtimi. Ka më shumë se 200 lloje të