KANCERI I MËLÇISË

2021-07-06T20:48:49+04:00April 21st, 2019|Kanceri Melçise|

KANCERI I MËLÇISË; SIMPTOMAT, SHKAQET, FAKTORET E RREZIKUT, TRAJTIMI    Kanceri nuk është një sëmundje e vetme me një shkak të vetëm dhe që trajtohet me një lloj të vetëm trajtimi. Ka më shumë se 200 lloje të ndryshme të

Adenokarcinoma Gastrike

2021-06-10T17:39:15+04:00April 20th, 2019|Kanceri Stomakut|

Kanceri i stomakut - Adenokarcinoma gastrike    Kanceri i stomakut karakterizohet nga një rritje e qelizave kanceroze brenda membranës së stomakut. I quajtur edhe kanceri i gastritit, ky lloj kanceri është i vështirë për t'u diagnostikuar, sepse shumica e njerëzve

Kërpudha e qepës

2019-04-10T22:36:23+04:00April 10th, 2019|Fruta Perime|

Kërpudha e qepës; Sa e rrezikshme është për shëndetin?!   Nxirja e qepës (pluhuri i zi që gjendet tek qepët e vjetra) është një kërpudhë helmuese që shkakton kancerin e mëlçisë. Nëse e shihni këtë të zezë, është një helm