7 Mënyra për të trajtuar Psoriasis në shtëpi

2020-12-26T19:43:17+04:00March 28th, 2019|Lëkura|

Mënyra për të trajtuar Psoriasis në shtëpi   Psoriasis është një çrregullim autoimun i përsëritur i karakterizuar nga arna të kuqe dhe të pjekura në lëkurë. Edhe pse ndikon lëkurën, psoriasis fillon thellësisht brenda trupit, pikërisht në sistemin imunitar. Ai