Streptokoku, Infeksion bacterial që shkakton dhimbje fyti

2019-11-21T13:09:10+04:00March 24th, 2019|Të ndryshme|

Streptokoku, Infeksion bakterial që shkakton dhimbje fyti. Si ta trajtoni në mënyrë natyrale   Streptokoku është një infeksion bakterial që shkakton inflamacion dhe dhimbje në fyt. Kjo gjendje e zakonshme shkaktohet nga bakteret e grupit A Streptococcus. Streptokoku mund të