Si përhapet kanceri përmes Sistemit Limfatik

2019-03-23T19:55:48+04:00March 23rd, 2019|Kanceri, Të ndryshme|

Si përhapet kanceri përmes Sistemit Limfatik dhe si ta mbajmë të shëndetshëm këtë sistem   Kanceri dhe sistemi limfatik kanë një marrëdhënie shumë interesante. Sistemi limfatik shkon paralelisht me sistemin e qarkullimit të gjakut. Ndryshe nga gjaku, nuk ka pompë