Shikimi shumë TV mund t’ju shkaktojë kancer kolorektal

2019-03-09T20:46:06+04:00March 9th, 2019|Kanceri|

Shikimi shumë TV mund t'ju shkaktojë kancer kolorektal   Kur në mënyrë të pavëmendshme kaloni nëpër kanalet televizive dhe shpenzoni orë të tëra para TV, ju mund të bëni shumë më shumë se sa vetëm argëtoheni - gjithashtu mund të