Alzheimer godet më shumë se sa vetëm kujtesën

2019-11-20T00:17:09+04:00March 6th, 2019|Nervore Mendore|

Alzheimer godet më shumë se sa vetëm kujtesën; Pacientët përjetojnë gjithashtu mosfunksionim të sistemit imunitar   Hulumtuesit kanë zbuluar se ekziston një lidhje midis biomarkuesve të inflamacionit në plazmën dhe lëngun cerebrospinal dhe shënuesve të patologjisë së lidhur me sëmundjen