88 % e popullsisë është në rrezik për zhvillimin e diabetit

2020-07-20T11:47:27+04:00March 5th, 2019|Diabeti, Zemra Gjaku|

88 % e popullsisë është në rrezik për zhvillimin e diabetit, sëmundjet e zemrës ose kushte të tjera të rrezikshme shëndetësore, zbulon një studim i ri   Rreziku i diabetit, sëmundjeve të zemrës dhe shumë problemeve të tjera kronike shëndetësore