Boscia Senegalensis, bimë Afrikane

2019-03-03T19:15:53+04:00March 3rd, 2019|Bota Bimore|

Boscia Senegalensis, bimë Afrikane me veçori kuruese dhe ushqyese të pazakonta   Arabisht: المخيت الهمبو، Anglisht: Hanza Emri shkencor: Boscia Senegalensis L. Familja: Capparaceae Boscia senegalensis është bimë shumëvjeçare e gjinisë Boscia, në familjen caper, Capparaceae. Kjo  shkurre me gjelbërim