Kale, nga gjethegjelbërit më të shëndetshëm

2019-03-01T21:30:07+04:00March 1st, 2019|Ushqimi|

Kale, një nga gjethegjelbërit më të shëndetshëm që mund të konsumoni   Kale bën pjesë në familjen Brassicae (lakër, brokoli, lulelakërdhe lakër brukseli). Është e ulët në kalori, e mbushur me fibra, dhe e mbushur me fitonutrientë dhe minerale që