Ushqime të prodhuara në Kinë

2019-02-02T15:19:31+00:00February 2nd, 2019|Categories: Ushqimi|

Ushqime të prodhuara në Kinë që janë mbushur me plastikë, pesticide dhe kimikate që shkaktojnë kancer   Ushqim plastik? Ngrënia edhe një sasie të vogël plastike është e tmerrshme për sistemin e tretjes dhe hormonet. BPA (kimike) në plastike imiton