9 Mënyra për të ndaluar sulmet e panikut

2019-01-27T00:10:17+04:00January 27th, 2019|Nervore Mendore|

9 Mënyra për të ndaluar sulmet e panikut   Sulmet e panikut janë shpërthime të papritura dhe të forta të frikës, panikut ose ankthit. Këto vërshime janë dërrmuese, dhe kanë simptoma fizike dhe emocionale. Shumë njerëz me sulme paniku mund