Fakte të rëndësishme rreth sheqerit

2018-12-02T23:28:12+00:00December 2nd, 2018|Categories: Ushqimi|

Fakte të rëndësishme rreth sheqerit   Sheqeri është një nga përdoruesit më të gjërë në botë - ka qenë një kulturë dhe mall i rëndësishëm që nga kohërat e lashta, dhe përdoret ende për shije në ushqime në mbarë globin.