You are here:--December

Citrullus colocynthis, bimë e egër shkretinore mrekulli

2018-12-31T00:24:39+00:00December 30th, 2018|Categories: Bota Bimore|

Citrullus colocynthis, bimë e egër shkretinore mrekulli në kurimin e sëmundjeve të rënda   Arabisht:  الحنظل Anglisht: Desert gourd, colocynth Emri shkencor: Citrullus colocynthis L Familja: Cucurbitaceae Citrullus colocynthis është bimë shumëvjeçare (e egër) . Rrënjët i ka të mëdha,

Helmimi Arsenik

2018-12-11T14:46:35+00:00December 11th, 2018|Categories: Të ndryshme|

Shenjat, simptomat dhe burimet e helmimit arsenik   Arseniku është një kimikat natyral gjysmë-metalik që gjendet në të gjithë botën. Megjithëse i zakonshëm në koren e Tokës, arseniku gjithashtu mund të jetë i pranishëm në ushqimin dhe burimet e ujit