Simptomat e Dopaminës së Ulët

2018-11-08T15:53:06+04:00November 8th, 2018|Të ndryshme|

Simptomat e Dopaminës së Ulët; Si të rritni nivelet në mënyrë natyrale   Dopamina është një neuro-transmetues i prodhuar nga truri. Kur lëshohet dopamina, kalon sinapset dhe i bashkëngjitet një receptori dopamine në nervin pasardhës. Nëse nivelet e dopaminës janë