Kimioterapia aktivizon mekanizmin e rritjes së tumoreve kancerore

2018-11-03T15:39:48+04:00November 3rd, 2018|Kanceri|

Kimioterapia aktivizon mekanizmin e rritjes së tumoreve kancerore në trup, shumëzon kanceret gjithandej, dhe zakonisht vret pacientin   Megjithëse konsiderohet trajtimi më efektiv për të luftuar kancerin, kimioterapia mund të bëjë më shumë dëm sesa dobi, sipas një studimi të