Friedreich Ataxia; Trajtimi Natyral Potencial Premtues

2019-08-24T23:54:00+04:00October 27th, 2018|Autoimune|

Friedreich Ataxia; Trajtimi Natyral Potencial Premtues   Friedreich Ataxia (FA) është një sëmundje e rrallë, e trashëguar dhe progresive e nervave dhe e muskujve. E quajtur sipas emrit të shkencëtarit gjerman që e përshkroi atë së pari, FA shkakton humbjen e kontrollit