Mishi i përpunuar shkakton kancer të gjirit

2018-10-24T19:55:27+04:00October 24th, 2018|Aromaterapia|

Mishi i përpunuar shkakton kancer të gjirit   Gjykimi dhe vendimi është përfundimtar: Mishrat e përpunuara si proshuta, sallami dhe suxhuku, që të gjitha rrisin rrezikun e kancerit të gjirit. Një metanalizë e 15 studimeve të kryera më parë mbi