A është gjaku juaj toksik?

2019-11-12T11:42:52+04:00October 23rd, 2018|Zemra Gjaku|

A është gjaku juaj toksik?   Shumica prej nesh nuk janë në dijeni të sasisë së toksinave që na ekspozohen në baza ditore. Nga tretësit dhe petrokimikatet që gjenden në detergjente të adrenalinës së tepërt, trupi ynë duhet të merret