Agjërimi periodik stimulon shërimin

2018-10-20T19:02:45+04:00October 20th, 2018|Arti Jetës|

Agjërimi periodik stimulon me shpejtësi një mori procesesh shëruese   Kur mendoni për urinë, çdo gjë që vjen në mendje ka të ngjarë të jetë negative - uria ekstreme, dobësia dhe vdekja eventuale. Megjithatë, uria periodike është një histori krejtësisht