Dobitë mahnitëse të Pjeshkës

2018-08-20T16:59:34+04:00August 20th, 2018|Fruta Perime|

Dobitë mahnitëse të Pjeshkës   Arabisht: الدراق Anglisht: Peach. Emri shkencor: Prunus persica L. Familja: Rosaceae. Pjeshka është pemë shumëvjeçare, me lartësi 4-10 m, me gjethe heshtake, me lule rozë me pesë petale, me frut ngjyrë rozë, aromatik dhe me