Tabletët dhe syzet e fëmijëve

2018-08-09T23:46:34+04:00August 9th, 2018|Fëmijët|

A duhet të blejmë syze mjekësore për fëmijët për shkak të tabletëve dhe pajisjeve elektronike?   A ndikojnë tabletët në shikimin e fëmijëve? Dhe a kanë nevojë për syze mjekësore? Fëmijët tanë kalojnë kohë shumë të gjatë në pajisjet elektronike