10 arsye përse duhet ta lini duhanin “menjëherë”

2018-08-07T19:07:23+04:00August 7th, 2018|Arti Jetës|

10 arsye përse duhet ta lini duhanin "menjëherë"   Ne e dimë se pirja e duhanit shkakton kancer, emfizemë dhe dëmtim të mushkërive, duke shkaktuar ngushtim të frymëmarrjes gradualisht, por ka 10 arsye serioze që ju nuk i dini në