Fakte për Hepatitin C

2019-08-15T22:33:54+04:00July 30th, 2018|Mëlçia Hepatiti|

10 fakte që të gjithë duhet t’i dinë për Hepatitin C   Hepatiti C është një sëmundje infektive e mëlçisë, që shkaktohet nga një virus. Ka të paktën gjashtë gjenotipe të ndryshme dhe 50 nëntipe. 74% e të prekurve kanë