You are here:---22

Ephedra Aphylla, vetitë kuruese dhe mënyra e përdorimit

2018-03-24T12:41:33+00:00March 22nd, 2018|Categories: Bota Bimore|

Ephedra Aphylla, vetitë kuruese dhe mënyra e përdorimit Per imunitetin, disa lloje te kancerit, arteriet dhe zemren, mbipeshen, pastrimin nga toksinat… Arabisht: دى عديمة الأوراق, Alanda adimet el eurak Anglisht: Ephedra Emri shkencor: Ephedra aphylla Forssk. Familja: Ephedraceae. Përshkrimi i