You are here:---13

Alpinia officinarum; Antibakterial

2018-03-08T23:22:14+00:00March 13th, 2018|Categories: Bota Bimore|

Alpinia officinarum; Antibakterial dhe antioksidant, për sëmundjet e stomakut dhe zorrës së trashë   Arabisht: الخولنجان الطبي Anglisht: Alpinia, lesser galangal Emri shkencor: Alpinia officinarum Familja: Zingiberaceae Bimë barishtore shumëvjecare, me lartësi deri në 2 m, me gjethe të mëdha,