MJEKESIA BIMORE ARABE

Më të rejat e trajtimit natyral

Shpërndarja e kimioterapisë me bazë platini brenda një tumori

September 16th, 2022|Comments Off on Shpërndarja e kimioterapisë me bazë platini brenda një tumori

Shpërndarja e kimioterapisë me bazë platini brenda një tumori shkakton rezistencë ndaj trajtimit të Kancerit Ovarian   Një nga problemet më

Osteoporoza; Shëndeti i kockave në fëmijëri

September 12th, 2022|Comments Off on Osteoporoza; Shëndeti i kockave në fëmijëri

Osteoporoza; Shëndeti i kockave në fëmijëri 'është një faktor i rëndësishëm'   Kur mendojmë për osteoporozën, ne zakonisht e mendojmë atë

Shenja në gishta që zbulojnë kancerin e mushkërive!

September 11th, 2022|Comments Off on Shenja në gishta që zbulojnë kancerin e mushkërive!

Shenja në gishta që zbulojnë kancerin e mushkërive!   Megjithëse kanceri i mushkërive zakonisht nuk paraqet simptoma në fazat e hershme,

Simptomat në sistemin tretës; 6 shenja që kërkojnë trajtim

September 4th, 2022|Comments Off on Simptomat në sistemin tretës; 6 shenja që kërkojnë trajtim

Simptomat në sistemin tretës; 6 shenja që kërkojnë trajtim   Shumica e njerëzve i trajtojnë simptomat e sistemit tretës si probleme

Kistet e Trurit; Llojet, Shkaqet, Trajtimi

September 2nd, 2022|Comments Off on Kistet e Trurit; Llojet, Shkaqet, Trajtimi

Kistet e Trurit; Llojet, Shkaqet, Simptomat, Diagnoza, Trajtimi   Çfarë është një kist i trurit? Një kist i trurit ose një

Mënyrat më të mira për të trajtuar Kancerin

September 1st, 2022|Comments Off on Mënyrat më të mira për të trajtuar Kancerin

Mënyrat më të mira për të trajtuar Kancerin   Trajtimi i kancerit me metodat më të mira është një temë masive!

Kequshqyerja është shkaku kryesor i Kancerit Kolorektal

August 30th, 2022|Comments Off on Kequshqyerja është shkaku kryesor i Kancerit Kolorektal

Kequshqyerja është shkaku kryesor i Kancerit Kolorektal   Një studim i fundit i publikuar nga Shoqata Onkologjike e Emirateve tregoi se;

Shenjat e kancerit testikular dhe si ta luftoni atë

August 23rd, 2022|Comments Off on Shenjat e kancerit testikular dhe si ta luftoni atë

Shenjat e kancerit testikular dhe si ta luftoni atë   Kanceri i testikujve është një kancer i shërueshëm që zhvillohet në

Para se ti nënshtroheni trajtimit të tmerrshëm të Kimioterapisë

August 21st, 2022|Comments Off on Para se ti nënshtroheni trajtimit të tmerrshëm të Kimioterapisë

Mënyra Natyrale që duhen marrë parasysh para se ti nënshtroheni trajtimit të tmerrshëm të Kimioterapisë   Në epokën moderne të sotme,

Kanceri / Shkaqet dhe Zgjidhjet

August 14th, 2022|Comments Off on Kanceri / Shkaqet dhe Zgjidhjet

Kanceri / Shkaqet dhe Zgjidhjet   Sipas Institutit Kombëtar të Kancerit, "Më shumë se 30% e popullësisë zhvillojnë kancer çdo vit".

Leukopenia; Mënyrat natyrale për të mbështetur rikuperimin

August 9th, 2022|Comments Off on Leukopenia; Mënyrat natyrale për të mbështetur rikuperimin

Leukopenia; Mënyrat natyrale për të mbështetur rikuperimin   Kur dikush ka nivele të ulëta të qelizave të bardha të gjakut, kjo

10 Gabime që pengojnë humbjen e dhjamit nga barku

August 7th, 2022|Comments Off on 10 Gabime që pengojnë humbjen e dhjamit nga barku

10 Gabime që pengojnë humbjen e dhjamit nga barku   Disa njerëz që vuajnë nga obeziteti bëjnë përpjekje të jashtëzakonshme për

Zakone të gabuara që shkaktojnë Akne

August 1st, 2022|Comments Off on Zakone të gabuara që shkaktojnë Akne

Zakone të gabuara që shkaktojnë Akne   Puçrrat shkaktojnë një pamje të bezdisshme për femrat dhe meshkujt dhe për t’i shmangur

Fshikëza tepër aktive; Shkaqet + 8 Strategji Natyrale

July 29th, 2022|Comments Off on Fshikëza tepër aktive; Shkaqet + 8 Strategji Natyrale

Fshikëza tepër aktive; Shkaqet + 8 Strategji Natyrale   A keni menduar ndonjëherë për kontrollin e fshikëzës ose sa shpesh urinoni

Shenja që tregojnë se mund të keni dëmtim nervor

July 25th, 2022|Comments Off on Shenja që tregojnë se mund të keni dëmtim nervor

Shenja që tregojnë se mund të keni dëmtim nervor   Në trup gjenden miliarda nerva. Shumica e tyre, nervat periferikë, janë

A ia vlen të rrezikohet një Kolonoskopi?

July 21st, 2022|Comments Off on A ia vlen të rrezikohet një Kolonoskopi?

A ia vlen të rrezikohet një Kolonoskopi?   Njohja e rrezikut të mundshëm për zhvillimin e kancerit mund t'ju ndihmojë të

Si të pastroni veshët nga dylli

July 16th, 2022|Comments Off on Si të pastroni veshët nga dylli

Si të pastroni veshët nga dylli   Cerumeni, i njohur edhe si dylli i veshit, është i nevojshëm për shëndetin e

Udhëzues për Fibroidet Uterine

June 26th, 2022|Comments Off on Udhëzues për Fibroidet Uterine

Udhëzues për Fibroidet Uterine   Çfarë janë fibroidet e mitrës? Fibroidet e mitrës janë rritje jo kanceroze të indit muskulor të

Mosfunksionimi Erektil

June 26th, 2022|Comments Off on Mosfunksionimi Erektil

Mosfunksionimi Erektil; Simptomat, Shkaqet dhe Strategjitë Natyrale të Trajtimit   Mosfunksionimi erektil do të thotë që një burrë nuk është në

NGA BOTA E EGER E SHKRETETIRES

Prosopis Candisin

Candisin Tea është një pemë shkretinore e veçantë dhe unike në fuqizimin e sistemit imun dhe luftimin e kancerit, që përdoret në formë të çajit për të nxjerrë elementët aktive të saj.

Zbulo më shumë

Zbulo botën bimore

ARTI I JETËS

Zbulo më shumë