Të Fundit

Semundje dhe Trajtime

Arfaxh / bima e shkretëtirës; për shëndetin e lëkurës, shtyllën kurrizore, dhimbjet e shpinës, astmën, bakteriet…

24.11.2015 4:54 PM | Comments Off on Arfaxh / bima e shkretëtirës; për shëndetin e lëkurës, shtyllën kurrizore, dhimbjet e shpinës, astmën, bakteriet…

Arfaxh / bima e shkretëtirës; për shëndetin e lëkurës, shtyllën kurrizore, dhimbjet e shpinës, astmën, bakteriet…   Arabisht: عرفج‎ Anglisht: Arfaj Emri shkencor: Rhanterium epapposum L. Familja: Asterales. Arfaxh...

Read more

Bime Mjekesore

Arfaxh / bima e shkretëtirës; për shëndetin e lëkurës, shtyllën kurrizore, dhimbjet e shpinës, astmën, bakteriet…

24.11.2015 4:54 PM | Comments Off on Arfaxh / bima e shkretëtirës; për shëndetin e lëkurës, shtyllën kurrizore, dhimbjet e shpinës, astmën, bakteriet…

Arfaxh / bima e shkretëtirës; për shëndetin e lëkurës, shtyllën kurrizore, dhimbjet e shpinës, astmën, bakteriet…   Arabisht: عرفج‎ Anglisht: Arfaj Emri shkencor: Rhanterium epapposum L. Familja: Asterales. Arfaxh...

Read more

Tumoret & Kanceri

Kanceri i lëkurës – Melanoma; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral

15.09.2015 7:32 PM | No Comments

  Një formë e rrallë dhe e rëndë e kancerit, melanoma fillon në lëkurë dhe mund të përhapet në organet e tjera në trup. Në shumicën e rasteve, melanomat...

Read more

Hepatiti

Herbal Anti-virus for HBV & HCV Organic Tea (150 gr)

01.07.2015 7:29 PM | No Comments

Herbal Anti-virus for HBV & HCV Organic Tea (150 gr – 30 day treatment) Perdorimi: Një lugë e vogël nga përzierja shtohet në një gotë ujë të vluar më...

Read more

Diabeti / Zemra

TRAJTIME NATYRALE PËR PRESIONIN E ULËT TË GJAKUT

27.09.2015 4:29 PM | No Comments

TRAJTIME NATYRALE PËR PRESIONIN E ULËT TË GJAKUT

Read more

Faktorët kryesorë të sëmundjes së Arterieve Koronare

19.05.2015 7:55 PM | No Comments

Si t’i kurojme Arteriet Koronare pa nderhyrje kirurgjikale? Ç’është sëmundja e arterieve koronare? Arteriet koronare janë arteriet e zemrës të cilat furnizojnë muskulin e zemrës (miokardin) me...

Read more

Trajtimet natyrale të Diabetit

03.11.2014 5:30 PM | No Comments

Trajtimet natyrale të Diabetit Nisur nga fakti se diabeti Tipi I shpeshherë shkakohet nga faktorë të trashëguar, është e vështirë për të marrë masa parandaluese, por në anën tjetër...

Read more

Retinopatia Diabetike (Verbërimi i Diabetit); Nga Komplikacionet e Diabetit

11.10.2015 8:52 PM | No Comments

Hipoglicemia dhe hiperglicemia Këmba diabetike  Çrregullimet kardiovasculare Syri diabetik (retinopathy) Nervat (neuropathy) Veshkat (nephropathy) Hyperosmolar Hyperglycaemic State (HHS) Diabetic ketoacidosis (DKA) Kushtet të tjera që lidhen me diabetin Retinopatia...

Read more

Total Immunity (Extract Powder Herbs 130 g; 30 day treatment)

06.07.2015 8:59 PM | No Comments

Total Immunity (Extract Powder Herbs 130 g; 30 day treatment) Menyra e perdorimit Permbajtja e kutise perziehet mire me 800 gram mjalt blete natyral dhe ruhet ne vazo qelqi,...

Read more

Semundjet Autoimune

Albinizmi; Shkaqet, Llojet, Trajtimi

23.08.2015 4:47 PM | No Comments

  Albinizmi është një grup i rrallë i çrregullimeve gjenetike që i shkaktojnë lëkurës, flokëve, apo syve të kenë pak ose aspak ngjyrë. Albinizmi është i lidhur edhe me...

Read more

Ushqimi

Mënyra natyrale për të pastruar gjakun nga helmet dhe toksinat

24.11.2015 9:57 PM | Comments Off on Mënyra natyrale për të pastruar gjakun nga helmet dhe toksinat

Mënyra natyrale për të pastruar gjakun nga helmet dhe toksinat Gjatë ditës, një gamë e gjerë e toksinave dhe kimikateve përfundojnë në gjakun tonë. Këto janë produktet e mbeturinave...

Read more

Për shëndetin e trurit dhe gjëndrën pineale

23.11.2015 11:08 PM | Comments Off on Për shëndetin e trurit dhe gjëndrën pineale

Për shëndetin e trurit dhe gjëndrën pineale Kush dëshiron të bëhet më i mençur?! Kush dëshiron të ndihet më i shëndetshëm?! Shumë studime të kohëve të fundit tregojnë rëndësinë...

Read more

Pastroni mushkëritë tuaja në mënyrë natyrale

22.11.2015 1:25 PM | Comments Off on Pastroni mushkëritë tuaja në mënyrë natyrale

Pastroni mushkëritë tuaja në mënyrë natyrale Problemet e frymëmarrjes si astma, bronkiti, pneumonia dhe fibroza cistike janë sëmundje që duhet ti luftoni dhe ti mbani larg. Falë ushtrimeve të...

Read more

Vitamina B9/ Acidi Folik; Roli që ka në trupin e njeriut, rreziqet e mungesës së saj, burimet ku gjendet

21.11.2015 6:02 PM | Comments Off on Vitamina B9/ Acidi Folik; Roli që ka në trupin e njeriut, rreziqet e mungesës së saj, burimet ku gjendet

Vitamina B9/ Acidi Folik; Roli që ka në trupin e njeriut, rreziqet e mungesës së saj, burimet ku gjendet   Vitamina B9, apo Acidi folik, i njohur ndryshe edhe...

Read more

Vitamina B7 – H / Biotin; Vitamina e Bukurisë

18.11.2015 3:06 PM | Comments Off on Vitamina B7 – H / Biotin; Vitamina e Bukurisë

Vitamina B7 – H / Biotin; Vitamina e Bukurisë   Vitamina B7 ose Biotin, e njohur edhe si vitamin H, është një vitamin që bën pjesë në vitaminat B-kompleks dhe...

Read more

Terapia Aromatike

Vaji i Dru Sandalit, më cilësori në botë

16.09.2015 3:31 PM | No Comments

Vaji i Dru Sandalit, më cilësori në botë   Vaji i dru Sandalit është nga vajrat më me cilësi në botë, konsiderohet si i ngrohtë, i butë, i ëmbël...

Read more

Shendeti Nervor

Si ta luftojmë depresionin me mënyra natyrale

19.10.2015 9:12 AM | No Comments

Depresioni dhe çrregullimet e shëndetit mendor rrezikojnë çdokënd; zbuloni shkaqet dhe sekretet e parandalimit dhe të kurimit natyral Si ta luftojmë depresionin me mënyra natyrale?   Depresioni mund të manifestohet...

Read more
Slide background

Lavdi Zotit

Slide background

Planeti ynë

Slide background

Bëje jetën më të këndshme

Slide background

Kujdesu per Natyren

Slide background

Kuro Hepatitin

Slide background

Gold Nature

Slide background

Slide background
Slide background

Mjaft u merakose, fillo të jetosh

Slide background
Slide background

Kurohu me ilaçe Natyrale

Slide background

Relaksohu

Kërko në Faqe

Kategorite

Më të Lexuarat Sot

Dije se !

Ti mund të shërohesh, cilado qoftë sëmundja jote!

Sepse nuk ka zbritur ndonjë sëmundje në tokë, që Zoti të mos ketë zbritur edhe ilaç për të!

Rukje nga Kurani

Facebook