Të Fundit

Semundje dhe Trajtime

Toksinat që shkatërrojnë tiroidet tuaja; Mënyra natyrale që luftojnë toksinat dhe ndihmojnë shëndetin e tiroideve

30.11.2015 5:27 PM | Comments Off on Toksinat që shkatërrojnë tiroidet tuaja; Mënyra natyrale që luftojnë toksinat dhe ndihmojnë shëndetin e tiroideve

Toksinat që shkatërrojnë tiroidet tuaja; Mënyra natyrale që luftojnë toksinat dhe ndihmojnë shëndetin e tiroideve Gjëndrat tiroide janë një kontrollues master i trupit. Ato kontrollojnë  se si trupi përdor energjitë,...

Read more

Bime Mjekesore

Abutilon Avicennae / Gjethekadifja; për infeksionet e stomakut, zorrëve, mushkërive, veshkave, traktit urinar, ulçërat, leksativ, anti-stres, tonik…

29.11.2015 2:20 PM | Comments Off on Abutilon Avicennae / Gjethekadifja; për infeksionet e stomakut, zorrëve, mushkërive, veshkave, traktit urinar, ulçërat, leksativ, anti-stres, tonik…

Abutilon Avicennae / Gjethekadifja; për infeksionet e stomakut, zorrëve, mushkërive, veshkave, traktit urinar, ulçërat, leksativ, anti-stres, tonik…   Arabisht: أبو طيلون الهندي Anglisht: Velvetleaf, China jute, buttonweed, butterprint, pie-marker,...

Read more

Tumoret & Kanceri

Kanceri i zorrës së trashë; Shkaqet, Simptomat, Trajtimi Natyral, Kura Bimore me mbi 95% mundësi shërimi total

16.09.2015 4:06 PM | No Comments

Kanceri i zorrës së trashë; Shkaqet, Simptomat, Trajtimi Natyral, Kura Bimore me mbi 95% mundësi shërimi total   Kanceri i zorrës së trashë është një kancer që fillon në...

Read more

Hepatiti

Cirroza e Mëlçisë / Cirrhosis; Shkaqet, Simptomat, Komplikacionet; Trajtimi

25.10.2015 2:30 PM | No Comments

  Hepari (mëlçia), organi më i madh i trupit, është i domosdoshëm në kryerjen e funksioneve bazë të trupit. Ai neutralizon helmet nga qarkullimi i gjakut, prodhon agjentët imunë...

Read more

Diabeti / Zemra

Total Immunity (Extract Powder Herbs 130 g; 30 day treatment)

06.07.2015 8:59 PM | No Comments

Total Immunity (Extract Powder Herbs 130 g; 30 day treatment) Menyra e perdorimit Permbajtja e kutise perziehet mire me 800 gram mjalt blete natyral dhe ruhet ne vazo qelqi,...

Read more

Cardiovascular Support Formula (60 Capsules; 30 day treatment)

10.04.2015 5:01 PM | No Comments

Cardiovascular Support Formula (60 Capsules; 30 day treatment)

Read more

Diabetes Care Tea (150 g; 30 days of treatment)

10.04.2015 4:57 PM | No Comments

Diabetes Care Tea (150 g; 30 days of treatment)

Read more

Këmba Diabetike; Shenjat e Rrezikut, Trajtimi Natyral

21.10.2015 6:30 PM | No Comments

Hipoglicemia dhe hiperglicemia Këmba diabetike  Çrregullimet kardiovasculare Syri diabetik (retinopathy) Nervat (neuropathy) Veshkat (nephropathy) Hyperosmolar Hyperglycaemic State (HHS) Diabetic ketoacidosis (DKA) Kushtet të tjera që lidhen me diabetin Këmba...

Read more

Arterioskleroza dhe trajtimi natyral i saj

04.11.2014 11:47 AM | Comments Off on Arterioskleroza dhe trajtimi natyral i saj

Arteriet janë enët e gjakut që dalin nga zemra dhe shpërndajnë gjakun e pastër në gjithë pjesët e trupit. Ato zotërojnë një elasticitet të tillë që i lejon të...

Read more

Semundjet Autoimune

Lupus; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi natyral

26.10.2015 5:59 PM | Comments Off on Lupus; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi natyral

Lupus; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi natyral   Lupus është një sëmundje kronike inflamatore, Autoimmune, që ndikon gjakun dhe indet lidhëse. Kjo është e pazakontë, komplekse dhe një  kusht shëndetësor pak...

Read more

Ushqimi

Vitamina C / Ascorbic Acid; Roli i saj në trup, Mungesa, Mbidoza, Burimet, Doza ditore

29.11.2015 7:18 PM | Comments Off on Vitamina C / Ascorbic Acid; Roli i saj në trup, Mungesa, Mbidoza, Burimet, Doza ditore

Vitamina C / Ascorbic Acid; Roli i saj në trup, Mungesa, Mbidoza, Burimet, Doza ditore   Vitamina C është një lëndë ushqyese thelbësore për njerëzit dhe për disa lloje...

Read more

Si të hamë shëndetshëm? Program Ushqimor Udhezues

28.11.2015 2:30 PM | Comments Off on Si të hamë shëndetshëm? Program Ushqimor Udhezues

  PROGRAM USHQIMOR PER AKTIVIZIMIN E SISTEMIT IMUN, KUNDER INFEKSIONEVE, KUNDER PLOGESHTISE DHE PER TE PASUR NJE SHENDET SA ME TE PLOTE Ushqimi luan rol kryesor në shëndetin e...

Read more

Vitamina B12 / Cobalamin

25.11.2015 10:06 PM | Comments Off on Vitamina B12 / Cobalamin

Vitamina B12 / Cobalamin   Vitamina B12 ose cobalamin, është vitaminë e tretshme në ujë dhe bën pjesë në B-kompleks. Vitamina B12 konsiderohet nga vitaminat me një rol kyç...

Read more

Mënyra natyrale për të pastruar gjakun nga helmet dhe toksinat

24.11.2015 9:57 PM | Comments Off on Mënyra natyrale për të pastruar gjakun nga helmet dhe toksinat

Mënyra natyrale për të pastruar gjakun nga helmet dhe toksinat Gjatë ditës, një gamë e gjerë e toksinave dhe kimikateve përfundojnë në gjakun tonë. Këto janë produktet e mbeturinave...

Read more

Për shëndetin e trurit dhe gjëndrën pineale

23.11.2015 11:08 PM | Comments Off on Për shëndetin e trurit dhe gjëndrën pineale

Për shëndetin e trurit dhe gjëndrën pineale Kush dëshiron të bëhet më i mençur?! Kush dëshiron të ndihet më i shëndetshëm?! Shumë studime të kohëve të fundit tregojnë rëndësinë...

Read more

Terapia Aromatike

Vaji i Livandës; Qetësues Nervor, Relaksues, Largues i Dhimbjeve të Kokës

06.08.2015 9:05 PM | Comments Off on Vaji i Livandës; Qetësues Nervor, Relaksues, Largues i Dhimbjeve të Kokës

  Vaji i livandës është nga vajrat më të mirë të përdorur në terapinë aromatike me Vajra bimore esenciale, për vetitë e shumta që ai ka. Vaji i livandës...

Read more

Shendeti Nervor

Kurimi me Rukje nga Kurani dhe Suneti

15.11.2014 12:30 PM | Comments Off on Kurimi me Rukje nga Kurani dhe Suneti

Kurani eshte sherim per besimtaret. Allahu i Madheruar thote: “Thuaj: “Ai (Kurani) është udhërrëfyes dhe shërim për besimtarët”. Por ata që nuk besojnë, janë të shurdhër dhe të verbër,...

Read more
Slide background

Lavdi Zotit

Slide background

Planeti ynë

Slide background

Bëje jetën më të këndshme

Slide background

Kujdesu per Natyren

Slide background

Kuro Hepatitin

Slide background

Gold Nature

Slide background

Slide background
Slide background

Mjaft u merakose, fillo të jetosh

Slide background
Slide background

Kurohu me ilaçe Natyrale

Slide background

Relaksohu

Kërko në Faqe

Kategorite

Më të Lexuarat Sot

Dije se !

Ti mund të shërohesh, cilado qoftë sëmundja jote!

Sepse nuk ka zbritur ndonjë sëmundje në tokë, që Zoti të mos ketë zbritur edhe ilaç për të!

Rukje nga Kurani

Facebook